Partners

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten. Dit door innovatie te koppelen aan ondernemerschap. Al meer dan 30 jaar voert Berenschot projecten uit over de hele wereld. Sinds 1962 heeft Berenschot een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel. www.berenschot.nl

Naast advies biedt Berenschot maatwerk trainingen aan in open variant. Met solide opleidingen zoals het managen van een agile organisatie, het nieuwe belonen en leidinggeven aan vier generaties. Gegeven door ervaren adviseurs, die beschikken over de laatste inhoudelijke kennis en jarenlange praktijkervaring in uw sector. Meer informatie: www.berenschotacademy.nl

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Compagnon helpt mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Compagnon bemiddelt HR-professionals maar levert ook maatwerk HR-oplossingen voor alle medewerkers in de organisatie. Onze kerncompetenties hierbij zijn: recruitment services (zoals – gedeeltelijke – outsourcing), flex services (het managen van de flexibele schil) en career services (loopbaanadvies en outplacement).

Talentsoft ontwikkelt software voor recruitment, performance, loopbaanontwikkeling, training, compensatie management en Learning. Onze 100% Cloud oplossing helpt u in het managen van de carrières van uw medewerkers en maakt van de investeringen in uw medewerkers een investering in de toekomst van uw organisatie. Talentsoft werkt met organisatie van elk formaat, van kleine tot middelgrote ondernemingen (MKB) tot multinationals in zowel de publieke als de private sector. Enkele klanten van ons zijn: KLM, Shoeby, Sandd en NCOI.